De top 5 best verkochte producten

1. Thermofles Dudinka

Dubbelwandige roestvrijstalen geïsoleerde vacuümfles. Deze fles houdt dranken warm of koud, zodat je er de hele dag van kunt genieten en gehydrateerd blijft. Een eenvoudig maar stijlvol ontworpen veldfles. Inhoud: 500 ml. Lekvrij.

€ 10,19 per artikel.

2. Muts op maat

Een muts is het ideale warmte accessoire dat stijlvol is van boven, warm van onderen. De muts dragen we nu niet meer alleen als pure bescherming tegen kou, het is trendy om er een te dragen, zelfs in de andere jaargetijden. Tijdens buitenactiviteiten bieden de op maat gemaakte mutsen en beanies van Bosscher International een optimale, stijlvolle bescherming. Wil je meedoen aan deze trend? Laat je muts dan personaliseren.

Prijs op aanvraag.

3. Houten slee 'Snow'

Klassieke houten slee gemaakt van Europees beukenhout. De zitting is gemaakt van 100% polyester en is verkrijgbaar in vele kleuren. TÜV-gecertificeerd. Draaggewicht: 90 kg.

Prijs op aanvraag.

4. Paraplu Visibrella

Een 23'' paraplu uitgevoerd in hoog reflecterend polyester voor extra zichtbaarheid tijdens de donkere natte dagen. Opent en sluit handmatig, stok en baleinen van fiberglas, kunststof tips en top en zwart handvat met rubber finish.

€ 16,99 per artikel.

5. Insectenhotel

Houten insectenhotel dat onderdak biedt aan diverse insecten zoals vlinders, bijen, wespen en lieveheersbeestjes. Verpakt in mooie geschenkverpakking.

Prijs op aanvraag.

Verzending & opslag

Wij nemen de opslag, handling en verzending voor je uit handen, je hebt hier geen  omkijken meer naar.

Eindeloze mogelijkheden

Blinckk denkt actief met je mee. Op relatiegeschenken en promotiegebied is er veel mogelijk, geen vraag is te gek!

Samenwerking

Onze partners leveren iedere dag unieke producten. Zo vind je bij ons pakketten die je nergens anders vindt.

Verrassend assortiment

Naast de standaard pakketten vind je Blinckk ook veel originele relatiegeschenken en themapakketten met een knipoog. Wij denken graag met je mee.

Contactformulier
Laat je zelfs stralen en doe jezelf een plezier met onze artikelen!

Op zoek naar een out of the box idee voor jouw collega’s of relaties? Laat jouw voorkeuren/wensen achter op het contactformulier en wij gaan voor jou aan de slag!

Blinckk B.V.
J. Keplerweg 10 N
2408 ZC Alphen aan den Rijn

E-mailadres: hello@brickk.nl
Telefoon: 0172 - 745 050

© Blinckk 2022  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy policy

Ontwerp & realisatie: Buro Toob