De top 5 best verkochte producten

Top5 producten

1. BBQ koeltas

De metalen mini-BBQ zit in de tas. Het koelgedeelte is geschikt voor etenswaren. Isolatie materiaal: PE schuim laag. Capaciteit 3L.

Prijs op aanvraag.

Top5 producten2

2. Werpspel

Dennenhouten werpspel gepresenteerd in een katoenen trekkoordzak. Dit spel, van Zweedse en Scandinavische oorsprong, is leuk voor kinderen, families of een groep vrienden en wordt meestal buiten gespeeld. Het doel is om de grotere houten stokken omver te werpen door de kleinere naar hen te gooien.

Prijs op aanvraag.

Top5 producten3

3. JBL speaker 

Met de ultracompacte JBL Go Essential-luidspreker kun je altijd en overal genieten van je favoriete muziek. De speaker heeft een batterijduur van 5 uur en is voorzien van JBL Original Pro Sound. Deze JBL speaker is ook IPX7 waterbestendig, dus je kunt hem meenemen naar het zwembad of strand. De speaker is verkrijgbaar in drie levendige kleuren en kan worden gepersonaliseerd met een full colour print en een sleeve.

Prijs op aanvraag.

Top5 producten4

4. Koelbox

De classic koelbox is een lichtgewichte en compacte koelbox en ideaal om mee te nemen naar bijvoorbeeld de camping of het strand om eten en drinken lekker koel te houden. De koelbox beschikt over een handig handvat.

Prijs op aanvraag.

Top5 producten5

5. Reiskoffer

De reiskoffer is een lichtgewicht handbagagekoffertje die is voorzien van een krachtige vinyl sticker, die volledig wordt bedrukt zoals u dat wilt. Of het nu om een afbeelding, een bedrijfsnaam of een logo gaat, wij zorgen ervoor dat het blijft plakken. Letterlijk en figuurlijk.

Prijs op aanvraag.

Verzending & opslag

Wij nemen de opslag, handling en verzending voor je uit handen, je hebt hier geen  omkijken meer naar.

Eindeloze mogelijkheden

Blinckk denkt actief met je mee. Op relatiegeschenken en promotiegebied is er veel mogelijk, geen vraag is te gek!

Samenwerking

Onze partners leveren iedere dag unieke producten. Zo vind je bij ons pakketten die je nergens anders vindt.

Verrassend assortiment

Naast de standaard pakketten vind je Blinckk ook veel originele relatiegeschenken en themapakketten met een knipoog. Wij denken graag met je mee.

Contactformulier

Laat je zelfs stralen en doe jezelf een plezier met onze artikelen!

Op zoek naar een out of the box idee voor jouw collega’s of relaties? Laat jouw voorkeuren/wensen achter op het contactformulier en wij gaan voor jou aan de slag!

Blinckk B.V.
J. Keplerweg 10 N
2408 AC Alphen aan den Rijn

E-mailadres: hello@blinckk.nl
Telefoon: 0172 - 745 050

© Blinckk 2022  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy policy

Ontwerp & realisatie: Buro Toob