De top 5 best verkochte producten

1. Picknickkleed

pvouwbaar RPET 150 gr/m² polar fleece picknickkleed met waterbestendige gecoate PEVA achterzijde. Inclusief een voorvak met rits en korte draagriem.

Prijs op aanvraag.

2. Picknickmand

2 persoons rieten picknickmand set. Het wordt geleverd met 1 flesopener, 2roestvrijstalen lepels, vorken en messen, 2 keramische borden, 2 glazen en 2polykatoenen servetten. Alle accessoires zijn bevestigd aan het deksel, zodat dehele mand gevuld kan worden met heerlijk eten en drinken. Het stijlvolle wittehandvat maakt de mand makkelijk om mee te nemen.

Prijs op aanvraag.

3. Rugzak

Rugzak van 600D RPET polyester met een rolsluiting. Deze stijlvolle tasis ideaal voor dagelijks gebruik voor school, werk of andere activiteiten. Rolde bovenkant naar beneden om de tas te sluiten en om hem compacter en veiligerte maken. je kan de draagriemen verstellen voor een comfortabele pasvorm. De tasis gemaakt van gerecycled PET plastic. Maximaal draaggewicht 5 kg

Prijs op aanvraag.

4. Schort

Set van 7 stuks tuingereedschap in een schort. De ultieme geschenkset vooriemand met groene vingers. De set bestaat uit 1 paar tuinhandschoenen, 2 vorken,1 schaar, 1 wieder en 2 troffels. Ze passen allemaal in het schort, zodat jealtijd het juiste gereedschap bij je hebt voor snelle toegang.

Prijs op aanvraag.

5. Kweekset

Aardbeien kweekset in een houten kist inclusief tuincompost. Kweek je eigenaardbeien in je tuin of kas. Dit is het perfecte cadeau voor de persoon metgroene vingers en die van vers fruit houdt. Alles wat je nodig hebt om heerlijkeaardbeien te kweken zit in deze compacte houten kist.

Prijs op aanvraag.

Verzending & opslag

Wij nemen de opslag, handling en verzending voor je uit handen, je hebt hier geen  omkijken meer naar.

Eindeloze mogelijkheden

Blinckk denkt actief met je mee. Op relatiegeschenken en promotiegebied is er veel mogelijk, geen vraag is te gek!

Samenwerking

Onze partners leveren iedere dag unieke producten. Zo vind je bij ons pakketten die je nergens anders vindt.

Verrassend assortiment

Naast de standaard pakketten vind je Blinckk ook veel originele relatiegeschenken en themapakketten met een knipoog. Wij denken graag met je mee.

Contactformulier

Laat je zelfs stralen en doe jezelf een plezier met onze artikelen!

Op zoek naar een out of the box idee voor jouw collega’s of relaties? Laat jouw voorkeuren/wensen achter op het contactformulier en wij gaan voor jou aan de slag!

Blinckk B.V.
J. Keplerweg 10 N
2408 AC Alphen aan den Rijn

E-mailadres: hello@blinckk.nl
Telefoon: 0172 - 745 050

© Blinckk 2022  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy policy

Ontwerp & realisatie: Buro Toob