De top 5 best verkochte producten

2023 BLINCKK3017   Top 5 winterproducten

1. Windbestendige paraplu

Maak kennis met de GP-97 Falcone, de windbestendige ECO+ paraplu gemaakt van bamboe en gerecyclede PET-flessen. Bamboe is supersterk en milieuvriendelijk, en het doek van deze paraplu is gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Zo minimaliseren we onze ecologische voetafdruk. Kies voor duurzaamheid met de GP-97 Falcone - de favoriete paraplu van de milieubewuste gebruiker.

Prijs op aanvraag.

2023 BLINCKK3017   Top 5 winterproducten2

2. Fleecedeken

Met de kou op komst, is onze Hug Me Fleece deken jouw beste vriend. Deze dekens zijn ongelofelijk zacht en houden je warm op winterse dagen. Personaliseer ze met jouw eigen stijl en laat onze ontwerpstudio je helpen. Warmte en comfort wachten op je!

Prijs op aanvraag.

2023 BLINCKK3017   Top 5 winterproducten3

3. Vallende toren spel

Ontdek het Vallende Toren spel (54 blokjes) in een katoenen zakje. Dit spel staat garant voor uren plezier met vrienden en familie. Bouw de toren op en trek er voorzichtig blokjes uit, zonder dat de toren instort. Het is een ware test van behendigheid en concentratie. Ga de uitdaging aan en kijk wie de ultieme torenmeester wordt!

Prijs op aanvraag.

2023 BLINCKK3017   Top 5 winterproducten4

4. 3-delige winterset

3-delige winterset. Inclusief RPET muts, sjaal en touchscreen handschoenen met label om te bedrukken. Omarm het koude winterweer met deze bijpassende accessoires. Gemaakt van gerecycled PET plastic, zijn deze items een geweldige duurzame keuze. Het contrasterende label op elk item geeft het een stijlvolle touch.

Prijs op aanvraag.

2023 BLINCKK3017   Top 5 winterproducten5

5. Geïsoleerde fles

Dubbelwandige roestvrijstalen en bamboe isolerende vacuümfles. Dee flesheeft een ingebouwde LED-thermometer in het deksel, zodat je nooit jelippen of tong brandt aan de hete drank in de fles. Er zit ook eentheezeef in, zodat je een verse fles thee met je favoriete smaak kuntzetten. Inclusief 1 vervangbare CR2032 batterij. Met een inhoud van 480ml kan je de hele dag gehydrateerd blijven. Lekvrij. Bamboe is eennatuurproduct, er kunnen kleine variaties in kleur en grootte per itemzijn, wat het uiteindelijke decoratie resultaat kan beïnvloeden.

Prijs op aanvraag.

Verzending & opslag

Wij nemen de opslag, handling en verzending voor je uit handen, je hebt hier geen  omkijken meer naar.

Eindeloze mogelijkheden

Blinckk denkt actief met je mee. Op relatiegeschenken en promotiegebied is er veel mogelijk, geen vraag is te gek!

Samenwerking

Onze partners leveren iedere dag unieke producten. Zo vind je bij ons pakketten die je nergens anders vindt.

Verrassend assortiment

Naast de standaard pakketten vind je Blinckk ook veel originele relatiegeschenken en themapakketten met een knipoog. Wij denken graag met je mee.

Contactformulier

Laat je zelfs stralen en doe jezelf een plezier met onze artikelen!

Op zoek naar een out of the box idee voor jouw collega’s of relaties? Laat jouw voorkeuren/wensen achter op het contactformulier en wij gaan voor jou aan de slag!

Blinckk B.V.
J. Keplerweg 10 N
2408 AC Alphen aan den Rijn

E-mailadres: hello@blinckk.nl
Telefoon: 0172 - 745 050

© Blinckk 2022  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy policy

Ontwerp & realisatie: Buro Toob