Onze schitterende themapakketten zijn om blij van te worden 

Schitterende
themapakketten

Met een themapakket van Blinckk breng jij die extra sparkle bij jouw bedrijf. Er zijn oneindig veel mogelijkheden en opties. Bekijk onze brochure voor inspiratie. Heb jij nog geen idee? Laat jouw voorkeuren en wensen achter en wij werken het voor je uit in een creatief concept. Zodat jij jouw bedrijf die sparkle kunt geven.

Laat je inspireren door onze kerstpakketten brochure

Verzending & opslag

Wij nemen de opslag, handling en verzending voor je uit handen, je hebt hier geen  omkijken meer naar.

Eindeloze mogelijkheden

Blinckk denkt actief met je mee. Op relatiegeschenken en promotiegebied is er veel mogelijk, geen vraag is te gek!

Samenwerking

Onze partners leveren iedere dag unieke producten. Zo vind je bij ons pakketten die je nergens anders vindt.

Verrassend assortiment

Naast de standaard pakketten vind je Blinckk ook veel originele relatiegeschenken en themapakketten met een knipoog. Wij denken graag met je mee.

Case:

Zonnig zomerpakket

Vanuit een zomerpresentatie die wij hebben gemaild, hebben wij een aanvraag gekregen van onze klant Palletcentrale. Zij wilden een Zomerpakket samenstellen, het budget was circa €40 per pakket en moest op 6 verschillende locaties worden afgeleverd.Vanuit de presentatie heeft de klant een voorkeur in producten aangegeven. Vanuit daar hebben wij een passende keuze gemaakt en een mooi pakket samengesteld met logo bedrukking op diverse items en aanvullend zomers eten en drinken toegevoegd.

Case:

Sintpakket

Het verzoek van één onze klanten kwam binnen; een Sint pakket samenstellen voor €40 per pakket. Dat is best een royaal bedrag voor dit thema. Wij hebben verschillende items voorgesteld wat veelal terug te vinden is in de Sintpakketten. Samen met de klant hebben wij gekeken naar iets wat het pakket wat specialer zou maken. We hebben ingespeeld op de huidige energie issues. Omdat de mensen in de winter de kachel wat lager gaan zetten, hebben we naast wat heerlijke lekkernijen, een fleecedeken, kaarsen en een thermosfles toegevoegd. Zo maken we er een extra sfeervolle Sintviering van!

 Heb je een vraag over onze themapakketten? Stel hem hieronder! 

© Blinckk 2022  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy policy

Ontwerp & realisatie: Buro Toob