Een greep uit onze sprankelende cases!

Sprankelende
Cases

Een kleine greep uit verschillende cases die wij voor onze klanten hebben mogen realiseren! Bij Blinckk is alles mogelijk, dat kun je zien aan de diversiteit aan producten die wij aanbieden.
Laat je inspireren door onderstaande cases of neem contact met ons op om samen tot een origineel geschenk te komen!

Laat je inspireren door onze relatiegeschenken brochure

BLICKK 11 Case Fixico

Case:

   Stroopwafels in blik

Onze klant Fixico is het grootste platform voor autoschadeherstel in Nederland, Duitsland en België.
Voor tijdens een event waar Fixico aan deelnam, waren zij opzoek naar een opvallende give-away. Na een brainstorm hebben wij uiteindelijk een verfblik gevuld met verse stroopwafels. Deze hebben wij voorzien van een passende wikkel in huisstijl. Erg leuk om dit te realiseren, weg te geven en natuurlijk te krijgen!

BLICKK 11 Case Coen

Case:

   Dat is lekker eten!

Bij Bistrobar 't Leeuwtje kun je heerlijk eten en drinken, genieten en gezelligheid staat bij hen voorop! Om een bezoek aan 't Leeuwtje compleet te maken, hebben wij voor verschillende producten in huisstijl gezorgd. Blinckk heeft diverse producten in huisstijl voorgesteld waarna de keuze door de klant is gemaakt. Zo krijg je onder andere een fijn servet, verfrissingsdoekje en mintjes bij je bezoek.

Case:

Zonnig zomerpakket

Vanuit een zomerpresentatie die wij hebben gemaild, hebben wij een aanvraag gekregen van onze klant Palletcentrale. Zij wilden een Zomerpakket samenstellen, het budget was circa €40 per pakket en moest op 6 verschillende locaties worden afgeleverd. Vanuit de presentatie heeft de klant een voorkeur in producten aangegeven. Vanuit daar hebben wij een passende keuze gemaakt en een mooi pakket samengesteld met logo bedrukking op diverse items en aanvullend zomers eten en drinken toegevoegd.

Case:

Een koffer vol lekkers!

Voor onze klant Bakkerij Visser hebben wij wel een heel uniek kerstpakket mogen verzorgen! Een betrukte trolly, gevuld met lekkernijen! Voor iedere werknemer zat er wel iets lekkers in.

De trolley is in elk gewenst formaat en kleur te bestellen. Het ontwerp van de sticker kunnen wij ook voor u verzorgen. Uiteraard kunt u de koffer vullen met artikelen naar eigen keuze (of leeg laten). Wij denken graag met u mee in de verschillende mogelijkheden!

Case:

Sweet Message in a    bottle!

Onze klant wilde door middel van een kleine attentie hun contacten benaderen en de aandacht wekken. Dat is goed gelukt met deze heerlijke jelly beans snoepjes in een flesje.
En wat zo leuk is, in dit flesje zat een boodschap vanuit Talba voor hun contacten. Dit gaf het presentje een extra persoonlijke touch en het was nog vrolijk en lekker om te krijgen ook!

Case:
Warm de winter in

Voor één van onze contacten hebben wij een warm winterpakket samengesteld. Wat fijn is, is dat de handschoenen zo gemaakt zijn dat je gemakkelijk kan blijven appen en swipen, met je handschoenen aan. Deze losse items zijn als set geheel naar wens samen te stellen, dit kan in elke gewenste huisstijl, kleur en logo.

Verrassend assortiment

Naast de standaard pakketten vind je Blinckk ook veel originele relatiegeschenken en themapakketten met een knipoog. Wij denken graag met je mee.

Eindeloze mogelijkheden

Blinckk denkt actief met je mee. Op relatiegeschenken en promotiegebied is er veel mogelijk, geen vraag is te gek!

Samenwerkingen

Onze partners leveren iedere dag unieke producten. Zo vind je bij ons pakketten die je nergens anders vindt.

Verzending & opslag

Wij nemen de opslag, handling en verzending voor je uit handen, je hebt hier geen  omkijken meer naar.

Heb je ondertussen een vraag gekregen?!
Wij beantwoorden hem graag!

© Blinckk 2022  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy policy

Ontwerp & realisatie: Buro Toob