Een greep uit onze sprankelende cases!

Sprankelende
Relatiegeschenken &
Themapakketten

Met een relatiegeschenk of themapakket van Blinckk breng jij die extra sparkle bij jouw bedrijf of bij jouw collega’s. We hebben verschillende soorten relatiegeschenken en themapakketten. Laat een uniek pakket samenstellen, of kies een bestaand pakket uit onze brochure. Een los product valt natuurlijk ook onder de mogelijkheden.

Laat je inspireren door onze relatiegeschenken brochure

Case:
Sweet Message in a bottle!

Onze klant wilde door middel van een kleine attentie hun contacten benaderen en de aandacht wekken. Dat is goed gelukt met deze heerlijke jelly beans snoepjes in een flesje.
En wat zo leuk is, in dit flesje zat een boodschap vanuit Talba voor hun contacten. Dit gaf het presentje een extra persoonlijke touch en het was nog vrolijk en lekker om te krijgen ook!

Case:
Warm de winter in

Voor één van onze contacten hebben wij een warm winterpakket samengesteld. Wat fijn is, is dat de handschoenen zo gemaakt zijn dat je gemakkelijk kan blijven appen en swipen, met je handschoenen aan. Deze losse items zijn als set geheel naar wens samen te stellen, dit kan in elke gewenste huisstijl, kleur en logo.

Case:

Zonnig zomerpakket

Vanuit een zomerpresentatie die wij hebben gemaild, hebben wij een aanvraag gekregen van onze klant Palletcentrale. Zij wilden een Zomerpakket samenstellen, het budget was circa €40 per pakket en moest op 6 verschillende locaties worden afgeleverd.Vanuit de presentatie heeft de klant een voorkeur in producten aangegeven. Vanuit daar hebben wij een passende keuze gemaakt en een mooi pakket samengesteld met logo bedrukking op diverse items en aanvullend zomers eten en drinken toegevoegd.

Verzending & opslag

Wij nemen de opslag, handling en verzending voor je uit handen, je hebt hier geen  omkijken meer naar.

Eindeloze mogelijkheden

Blinckk denkt actief met je mee. Op relatiegeschenken en promotiegebied is er veel mogelijk, geen vraag is te gek!

Samenwerkingen

Onze partners leveren iedere dag unieke producten. Zo vind je bij ons pakketten die je nergens anders vindt.

Verrassend assortiment

Naast de standaard pakketten vind je Blinckk ook veel originele relatiegeschenken en themapakketten met een knipoog. Wij denken graag met je mee.

Heb je ondertussen een vraag gekregen?!
Wij beantwoorden hem graag!

© Blinckk 2022  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy policy

Ontwerp & realisatie: Buro Toob